Мария Петрова

Интро за добре дошли

Добре сте ми дошли!

Добър ден, заповядайте, драго ми е, бихте ли желали чаша чай?

В момента четете моя копи блог. Какво ви очаква и ще пиша тук? Всичко друго, но не и само и единствено стандартни копи материали на професионална тема за привличане на трафик и внимание. Вече има достатъчно такива.  

Представям ви един НЕстандартен блог на една дама, която не се вмества в традиционните рамки: моя милост. Тук ще публикувам неща, които съм писала в един или друг момент от пътя си напред. И те нямат нищо общо със стандартната литература. Приемете ги като мигове, облечени в парчета текст. Като поглед към приказка, която да започнете и допишете сами. Малко пътешествия, малко кратки разказчета, по малко от всичко. Е, от време на време ще има по някой материал на професионална тематика, но обещавам, че ще е различен във всичко и ще е по-скоро кратки идеи, отколкото купища текст.

Приятно четене и помнете: думите имат значение. Но точно в този блог, няма да са послушни, изрядни и спретнати, като за интервю за работа. По-скоро ще са от безгрижния тип, който просто се е случил, весели се и си свирка, докато си обикаля накъдето му видят очите. И вечер заспива с усмивка. Ей такива думи.

Ако ви трябват професионални, облечени в костюм, елече и с папийонка – пратете ми запитване. Блогът ми не е мястото за тях. Те са за вас и работят повече от добре, споделят контрагенти. Благодаря за вниманието и до скоро!

0 Comments